Відповідно до наказу Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 22 березня 2023 р. №590-Е “Про призначення експертної групи” 06 квітня 2023 року під час проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» спеціальності 152  «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»   за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти відбудеться відкрита зустріч експертної групою з усіма бажаючими (усі бажаючи крім представників адміністрації та гаранта ОП)
Відповідно до наказу Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 22 березня 2023 р. №590-Е “Про призначення експертної групи” 06 квітня 2023 року під час проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти відбудеться відкрита зустріч експертної групою з усіма бажаючими (усі бажаючи крім представників адміністрації та гаранта ОП)

31.03.2023

Початок відкритої зустрічі  13.40 -14.40.

 Підключитись до конференції:

Програма роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи   освітньої програми «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» спеціальності 152  «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»   за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти
Програма роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти

31.03.2023

Відповідно до наказу Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 22 березня 2023 р. №590-Е “Про призначення експертної групи” з 05 по 07 квітня 2023 року під час проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» спеціальності 152  «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»   за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти буде працювати експертна група у віддаленому (дистанційному) режимі
Відповідно до наказу Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 22 березня 2023 р. №590-Е “Про призначення експертної групи” з 05 по 07 квітня 2023 року під час проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти буде працювати експертна група у віддаленому (дистанційному) режимі

31.03.2023

ХНУРЕ та Університет Ворика стали переможцями міжнародного наукового проекту REWARD
ХНУРЕ та Університет Ворика стали переможцями міжнародного наукового проекту REWARD

30.03.2023

Харківський національний університет радіоелектроніки та Університет Ворика (Велика Британія) стали переможцями міжнародного наукового проекту REWARD в рамках Twinning Ініціативи побратимства університетів Великобританії та України.

Агенція Research England об’єдналася з Universities UK International (UUKi) для підтримки Twinning  Ініціативи побратимства університетів Великобританії та України.

Управлінням патрульної поліції проведені заняття зі студентами ХНУРЕ
Управлінням патрульної поліції проведені заняття зі студентами ХНУРЕ

30.03.2023

Старшим інспектором відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Харківській області Артемом Лихомановим було проведено профілактичну лекцію

ХНУРЕ став переможцем міжнародного наукового проекту
ХНУРЕ став переможцем міжнародного наукового проекту

30.03.2023

Харківський національний університет радіоелектроніки та Університет Ворика (Велика Британія) стали переможцями міжнародного наукового проекту REWARD в рамках Twinning Ініціативи побратимства університетів Великобританії та України.

Науковці ХНУРЕ взяли участь у воркшопі за проєктом DAAD Ukraine Digital: OER with Ukraine
Науковці ХНУРЕ взяли участь у воркшопі за проєктом DAAD Ukraine Digital: OER with Ukraine

29.03.2023

Науковці кафедри БМІ, зокрема, професор Олег Аврунін (координатор проєкту від ХНУРЕ), старший викладач Максим Тимкович та аспірант Андрій Соколов, взяли участь у воркшопі за проектом DAAD Ukraine Digital: OER with Ukraine. Цей воркшоп є вже другим із запропонованих в рамках проєкту мастер-класів по створенню та монтажу відеоконтенту. Захід було спрямовано на отримання базових рекомендацій та технічних особливостей редагування відео. Демонстрував роботу з програмним забезпеченням для обробки відеоконтенту для OER Євген Цимбаленко – заступник з науково-педагогічної роботи директора навчально-наукового інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Приклад також був наданий на основі навчального контенту з лабораторії кріомікроскопії Інституту мультифазних процесів Ганноверського Університету ім. Готфріда Вільгельма Лейбніца за результатами минулих досліджень, в яких брали участь більшість теперішніх учасників цього проєкту від кафедри БМІ. Обговорювалися можливості додати до аспірантських освітньо-наукових програм вибіркову дисципліну, яка буде спрямована саме на основи створення відкритих освітніх ресурсів і проведення відповідної педагогічної практики з OER, що в перспективі надасть додаткові навчальні можливості здобувачам всіх освітніх рівнів. Це саме і буде сприяти підходу навчання через дослідження та цілям сталого розвитку університету, зокрема, якісній освіті.

Разом працюємо на Перемогу!

Відкрита зустріч під час проведення акредитаційної експертизи ОП «Вбудовані системи авіоніки»

28.03.2023

Відповідно до наказу Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 17 березня 2023 р. №551-Е “Про призначення експертної групи” 03 квітня 2023 року під час проведення акредитаційної експертизи ОП «Вбудовані системи авіоніки» спеціальності 173 «Авіоніка»  за другим (магістерським) рівнем вищої освіти відбудеться відкрита зустріч експертної групою з усіма бажаючими (усі бажаючи крім представників адміністрації та гаранта ОП).

Програма роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи ОП «Вбудовані системи авіоніки»

28.03.2023

Програма роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Вбудовані системи авіоніки» спеціальності 173 «Авіоніка» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти у період з 03 по 05 квітня 2023 року у віддаленому (дистанційному) режимі.

Відповідно до наказу Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 17 березня 2023 р. №551-Е “Про призначення експертної групи” 03 квітня 2023 року під час проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Вбудовані системи авіоніки» спеціальності 173 «Авіоніка»  за другим (магістерським) рівнем вищої освіти відбудеться відкрита зустріч експертної групою з усіма бажаючими (усі бажаючи крім представників адміністрації та гаранта ОП)
Відповідно до наказу Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 17 березня 2023 р. №551-Е “Про призначення експертної групи” 03 квітня 2023 року під час проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Вбудовані системи авіоніки» спеціальності 173 «Авіоніка» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти відбудеться відкрита зустріч експертної групою з усіма бажаючими (усі бажаючи крім представників адміністрації та гаранта ОП)

28.03.2023

Відповідно до наказу Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 17 березня 2023 р. №551-Е “Про призначення експертної групи” 03 квітня 2023 року під час проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Вбудовані системи авіоніки» спеціальності 173 «Авіоніка»  за другим (магістерським) рівнем вищої освіти відбудеться відкрита зустріч експертної групою з усіма бажаючими (усі бажаючи крім представників адміністрації та гаранта ОП).

Початок відкритої зустрічі  13.00 -13.40.

Акредитаційна експертиза ОП «Вбудовані системи авіоніки»

28.03.2023

Відповідно до наказу Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 17 березня 2023 р. №551-Е “Про призначення експертної групи” з 03 по 05 квітня 2023 року під час проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Вбудовані системи авіоніки» спеціальності 173 «Авіоніка»  за другим (магістерським) рівнем вищої освіти буде працювати експертна група у віддаленому (дистанційному) режимі.

Програма роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Вбудовані системи авіоніки» спеціальності 173 «Авіоніка» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти
Програма роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Вбудовані системи авіоніки» спеціальності 173 «Авіоніка» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти

28.03.2023