КОНКУРС ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ІНЖЕНЕРІЯ ВБУДОВАНИХ СИСТЕМ»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24.11.2020 р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році»,  Харківський національний університет радіоелектроніки призначено базовим навчальним закладом з проведення другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за міжгалузевим напрямом «Інженерія вбудованих систем» (Електроніка та телекомунікації, Інформаційні технології) та включає апаратно-програмні розробки та програмування вбудованих систем.

Об’ява

До уваги запрошених до участі у підсумковій науково-практичній конференції ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за міжгалузевим напрямом «Інженерія вбудованих систем» у 2020-2021 н. р.

 

Дата проведення конференції 29 квітня 2021 р. об 11-00.

Конференція відбудеться on–line

Інформаційний лист про конкурс зі спеціальності "Інженерія вбудованих систем" Програма проведення підсумкової науково-практичної конференції Список запрошених до участі у підсумковій науково-практичній конференції Рецензії Рейтинговий список робіт Конкурсна робота "Апаратна реалізація алгоритму симетричного потокового перетворення ДСТУ 8845:2019 на програмованій логіковій інтегральній мікросхемі" Конкурсна робота "Розумний будинок на Raspberry PI" Конкурсна робота "Система контролю доступу на основі біометричних ідентифікаторів" Конкурсна робота "Розробка телеграм-бота для OPC-технології програмування вбудованої системи управління на базі ПЛК" Конкурсна робота "Метод захисту мережі від атак доступу" Конкурсна робота "Розробка автономної метеостанції" Конкурсна робота "Комп’ютерно-інтегрована система керування технологічним процессом змішування бензинів" Конкурсна робота "Комплексний підхід до задачі управління трафіком у сучасних телекомунікаційних мережах" Конкурсна робота "Розробка адаптивної системи автоматичного керування в реальному часі світлофором із пріоритетом для громадського транспорту" Конкурсна робота "Пристрій збору даних на основі ESP-32" Роботи переможців. 1 місце (Литвиненко М.І.) Роботи переможців. 2 місце (Гармаш А.В.) Роботи переможців. 3 місце (Герман Ю.В., Кирстя А.В.)